Konyhatündér

Ingázó szakács

Szerkesztés alatt


                                      Francia öntet.

Tojás 5db Ecet (10%-os) 0,05l, Olaj 0,10l, Mustár 0,05kg

Törött bors 0,005kg Metélőhagyma 1 csomó.

Petrezselyemzöld 1 csomó.

A főtt, áttört tojássárgáját, ecet, olaj,mustár, törött bors, finomra vágott metélőhagyma és petrezselyemzöld keverékéből készül, izlés szerint. Mindent jól összekeverünk. Hűtűben tároljuk felhasználásig.

                                         Márványsajtos öntett.

Márványsajt 0,25kg  Olaj 0,10kg Citrom 1db Só 0,01kg

Törött bors 0,005kg Borecet (5%-os) 0,101

Áttört márvány sajtból készült. A sajthoz egy kevés olajat,citromlevet, borecet,sót , és törött borsot keverünk. Hűtőben tároljuk felhasználásig.

                                         Finomfüves öntet

Ecetes uborka 0,15kg Vöröshagyma 0,05kg Tárkonylevél 0,03kg

Petrezselemzöld 1 csomó Kapribogyó 0,08 kg Metélőhagyma 1 csomó

Borecet (10%-os)0,08l  Olai 0,10l Viz 0,201

Ecetes uborkát, vöröshagymát, tárkonylevelet, petrezselmezöldet, kapribogyót, metélőhagymát finomra vágunk, és borecetet,olajat,valamint törött borsot keverünk hozzá. Hűtőben tároljuk felhasználásig.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 11
Heti: 20
Havi: 42
Össz.: 11 442

Látogatottság növelés
Oldal: Öntetek
Konyhatündér - © 2008 - 2024 - konyhatunder.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »